Propylenoxid er en slags kemisk råmateriale med tre-funktionel struktur, som er meget udbredt i produktionen af ​​forskellige produkter.I denne artikel vil vi analysere produkter fremstillet af propylenoxid.

 Propylenoxid

 

Først og fremmest er propylenoxid et råmateriale til fremstilling af polyetherpolyoler, som yderligere bruges til fremstilling af polyurethan.Polyurethan er en slags polymermateriale med fremragende fysiske og mekaniske egenskaber, som er meget udbredt inden for konstruktion, bil, luftfart osv. Derudover kan polyurethan også bruges til at fremstille elastisk film, fiber, fugemasse, belægning og andre Produkter.

 

For det andet kan propylenoxid også bruges til at fremstille propylenglycol, som yderligere bruges til fremstilling af forskellige blødgøringsmidler, smøremidler, frostvæske og andre produkter.Derudover kan propylenglycol også bruges til produktion af medicin, kosmetik og andre områder.

 

For det tredje kan propylenoxid også bruges til at fremstille butandiol, som er et råmateriale til fremstilling af polybutylenterephthalat (PBT) og polyesterfiber.PBT er en slags ingeniørplast med høj temperaturbestandighed, høj styrke, høj stivhed og god kemisk resistens, som er meget udbredt inden for bilindustrien, elektrisk og elektronisk udstyr, mekanisk udstyr osv. Polyesterfiber er en slags syntetisk fiber med god trækstyrke, elasticitet og slidstyrke, som er meget udbredt inden for beklædning, tekstil og boligindretning.

 

For det fjerde kan propylenoxid også anvendes til fremstilling af acrylonitrilbutadienstyren (ABS) harpiks.ABS-harpiks er en slags ingeniørplast med god slagfasthed, varmebestandighed og slidstyrke, som er meget udbredt inden for bilindustrien, elektrisk og elektronisk udstyr, maskiner og udstyr mv.

 

Generelt kan propylenoxid bruges til at fremstille forskellige produkter gennem kemiske reaktioner med andre forbindelser.Disse produkter er meget udbredt inden for forskellige områder såsom byggeri, bilindustrien, luftfart, beklædning, tekstil og boligindretning.Derfor spiller propylenoxid en vigtig rolle i den kemiske industri og har brede udviklingsmuligheder.


Indlægstid: 19. februar 2024