Fra den 6. til den 13. juli steg gennemsnitsprisen på Cyclohexanon på hjemmemarkedet fra 8071 yuan/ton til 8150 yuan/ton, en stigning på 0,97% i ugen, et fald på 1,41% måned for måned og et fald på 25,64% år til år.Markedsprisen på råvare ren benzen steg, omkostningsstøtten var stærk, markedsatmosfæren blev forbedret, downstream kemiske fibre og opløsningsmidler blev suppleret efter behov, og Cyclohexanon-markedet steg i et snævert interval.
Pris på cyclohexanon
Omkostningsside: Hjemmemarkedsprisen på ren benzen er steget markant.Internationale råoliepriser fortsatte med at stige, og nogle downstream-ethylbenzen- og Caprolactam-enheder blev genstartet, hvilket øgede efterspørgslen efter ren benzen.Den 13. juli var benchmarkprisen på ren benzen 6397,17 yuan/ton, en stigning på 3,45 % i forhold til begyndelsen af ​​denne måned (6183,83 yuan/ton).Cyclohexanon koster godt på kort sigt.
Sammenligningsdiagram for prisudvikling for ren benzen (opstrøms råmateriale) og Cyclohexanon:
Prissammenligning mellem ren benzen og cyclohexanon
Udbudssiden: Den gennemsnitlige ugentlige startbelastning af Cyclohexanone i denne uge var 65,60%, en stigning på 1,43% i forhold til sidste uge, og den ugentlige produktion var 91200 tons, en stigning på 2000 tons i forhold til sidste uge.Shijiazhuang Coking, Shandong Hongda, Jining Zhongyin og Shandong Haili Plant er store produktionsvirksomheder.Den kortsigtede forsyning af Cyclohexanone er en smule fordelagtig.
Efterspørgselssiden: Lactammarkedet har været svagt.Nedstrømsforsyningen af ​​Lactam har en tendens til at være løs, og entusiasmen for indkøb af kemiske fibre kan være reduceret.Den 13. juli var benchmarkprisen på Lactam 12087,50 yuan/ton, et fald på -0,08% fra begyndelsen af ​​denne måned (12097,50 yuan/ton).Den negative virkning af Cyclohexanon-efterspørgslen.
Det forventes, at ren benzen vil fungere på et højt niveau med god omkostningsstøtte.Downstream vil følge op på efterspørgsel, og det indenlandske Cyclohexanon-marked vil fungere stabilt på kort sigt.
Rangliste over større kemiske produkter op og ned

Liste over stigende og faldende kemiske råstoffer


Indlægstid: 14-jul-2023